שלוש ילדות הביאו לעולם הזוג שנישא ב2013 משמורת זמנית ניתנה לאם ומפגשים בין האב עם בנותיו הוגדרו לסירוגין באיסופן מהמסגרת החינוכית ומפגשים במרכז קשר עם קטינה אחת מתוך השלוש . אלא שחוסר שיתוף פעולה של האם עם מפגשים אלו גרר המצאת תסקירים אשר בהם הומלצה העברת משמורת זמנית לידי האב
פועל יוצא כתוצאה מחוסר שיתוף הפעולה של האם הוביל לפגיעה לא קלה של הקטינות לאור היחשפותן לסכסוך הגבוהה המצוי בין ההורים בפן הרגשי והנפשי .
מתיאורי התסקיר שהומצא עולים ניסיונות האם לחבל בקשר של האב עם בנותיו בנוסף להסתה אותה היא מבצעת תוך חוסר אכפתיות על חשיבות הקשר .
עד כמה קיצונית נראית ההסתה ניתן להבין מתוך התסקיר כאשר ממנו מצוין כי " האם מכריחה את הקטינות לדווח על מקרים מיניים חריגים ולהציגם באופן לא נכון מעשה אשר עשוי להשפיע על התנהלותן ואישיותן ולערער את יציבותן הנפשית.
התקפי זעם שחווה הילדה ולאור הידרדרות במצבה הנפשי הוביל לטיפול פסיכולוגי לאור סירובה של הבת להביע עמדה במפגשי העו"ס . עוד עולים תיאורי החשיפה בה היא נמצאת באשר לסכסוך הזוגי בו מצויים הוריה .
הערכת העו"ס כי האם הלכה למעשה משתמשת בילדות ככלי להעצמת הסכסוך מה שמוביל לפגיעה בהתפתחותה יתרה מזו האם כך מעריכה העו"ס חושפת את הקטינות לתכנים אלימים מה שגורר הבעת חוסר אמון וזאת לאור העובדה כי האם היא דמות מרכזית בחייהן עוד העריכה כי הקשר עם האב הוא קשר חיובי ודמותו אבהית וחיובית .
הערכתה מובילה להמלצה על טיפול פסיכיאטרי לאור התקפי הזעם אל מול הקטינות וחוסר יכולתה לשלוט בעצמה .
השופט גורדצקי הדן את המקרה מגולל בהחלטה החולשת על 20 עמודים את חוות הדעת השונות ואת אשר הביאו אותו להחליט באופן נחרץ לקבל את המלצות העו"ס וכי המשמורת הזמנית תעבור לאב במשפט אחד שצד את עינינו וסיכם:
" כאשר הורה מועל בחובותיו כלפי הילד – כמו במקרה הזה שלפניי – או אז מתעוררת המדינה ומתערבת באוטונומיה ההורית"