עוד לא החלטנו מה יותר מחריד או מזעזע התנהגות האב .תיאורי הפגיעה הקשים לקריאה בפסק הדין . גירושין קשים או שלא שום הצדקה אין בהתנהגותו העלובה של האב כלפי בנו
במרכז טענות הבן מדובר בנטישה חד משמעית.
מאז גיל 7 חודשים הלכה למעשה נשאר האב להתגורר בארץ זרה כאשר הוא עבר עם אימו להתגורר כאן בארץ ישראל. פגיעה קשה ומטלטלת הפרושה על ציר חיים שלמים .
נטישה חוזרת ונשנית לאחר שבפעם הראשונה נפגש עם אביו רק בגיל 5 ונפגש בביקורים קצרים שגם מהם עולה תמונה מחרידה שבחר האב להלין את בנו בקומת המרתף החשוכה בעוד בני הבית לנים בקומות העליונות לאחר ביקור זה החל הגמגום והפחד מהחושך הקאות וחרדות בכל פעם שנאלץ לישון לבד .
סירובים חוזרים של האב מאז גיל 9 שזו פעם האחרונה שראה את בנו על אף הפניות שנעשו מצידו . החרמות מצד משפחתו של האב בארועים השונים המוזכרים בפסק הדין תוך הקנטת חבריו.
ארוע הבר מצווה במגזר החרדי הינו ארוע ייחודי בו החתן זוכה למלוא תשומת הלב בקשה של הבן מאביו שיגיע לחגיגות אלו קיבלו מענה חיובי וכגודל הציפייה גודל האכזבה לאור אי קיום הבטחתו .
הבן היה בטוח שהוא הולך להציג לחבריו את אביו סוף סוף בעקבות הגעתו לארוע ולאור הארוע ויתר על נוכחות משפחת אימו כמה השפלה עוד צריך היה לשאת הבן לאי קיום ההבטחה לא זו אף זו מאחר ולא הגיע לבר המצווה של בנו הבטיח לו האב שיפצה אותו ולאחר כשנה שלח מד חום וסוודר כמתנה.
עורכת הדין אורית דרור הראל ייצגה את הבן (צילום:פייסבוק)
המשפחה המנהלת אורח חיים חרדי ע"מ לזכות בייחוס למטרת השידוך נדרשת להגיע עם שם טוב שלא הודבק בו רבב גם בנושא הזה עקב הטלטלה הנפשית שחווה הבן במהלך חייו חוה קושי רב במציאת השידוך המיוחל. התביעה הוגשה באמצעות ב"כ של הבן עורכת הדין אורית דרור הראל ונידון אצל השופטת שירלי שי בבית המשפט לענייני משפחה בפ"ת שתיארה באופן יוצא מן הכלל שמעשים מעין אלו לא ייעשו .
מעטים המקרים בהם נתקלים בפסיקה של יותר מהתביעה כמו שכאן
".נוכח כל המקובץ לעיל, ובהתאם לפסיקה המפורטת מעלה, אני נעתרת לתביעה במלואה, ומורה לנתבע לשלם לתובע את הסך של 1,160,089 ₪, בהתאם לעתירותיו, וזאת בתוך 30 ימים, שלאחריהם יגררו ריבית והצמדה כדין. בנוסף לזאת הוצאות ע"ס 25.000ש"ח נרשמו גם הם בפסק הדין